ThemeTalk

ThemeTalk #045 – Max & Moritz in de Efteling krijgt power

Aflevering #045 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Er is meer bekend over wat voor achtbaan de Efteling in 2020 gaat openen. Max & Moritz wordt een duellerende powered coaster van de Duitse fabrikant Mack Rides. Dat heeft een marketingmanager van dat bedrijf verklapt tegenover een YouTube-ster. Thomas en Maurice hebben nog veel vragen en speculeren er op los.

De opening van het spookhuis in Disneyland Paris is wéér uitgesteld. Phantom Manor is nog tot zeker maart 2019 gesloten. Eerder werd nog gezegd dat de attractie in najaar 2018 open zou gaan, dat werd al vrij snel uitgesteld naar begin 2019. Wat is er aan de hand? De heren zoeken een antwoord.

Verder in deze ThemeTalk: dierentuin-podcast Zoo Inside, vragen van luisteraars en een recensie van De Vliegende Hollander in de Efteling.

Zie ook: