ThemeTalk

ThemeTalk #091 – Halloween in Walibi Holland, Harry Potter in Londen en attractie-ongelukken

Aflevering #091 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas zit in Orlando, maar dat weerhoudt Maurice er niet van om gewoon een nieuwe ThemeTalk op te nemen. Dit keer is de gastpresentator radioman, molloot én pretparkfan Mark Versteden!

Maurice bezocht Walibi Holland, waar afgelopen weekend het Halloween-seizoen van start ging. Met de Spooky Days presenteert het park een vernieuwd concept, dat meer jongere bezoekers naar het park moet trekken. Mark is razend enthousiast na een thematripje naar Londen, waar hij een theatervoorstelling van 2 x 2,5 uur (!) over Harry Potter bezocht, die je zelfs op twee verschillende dagen kunt bekijken.

Thomas belt schor in vanuit Orlando, luisteraars Tonnie en Michael doen verslag van de Spooky Days in Walibi én het nieuwe spookhuis in Movie Park Germany, ‘Project Ningyo’, en Mark vraagt zich af of Eddie de Clown niet zo langzamerhand vervangen moet worden. Maurice ging in de Clinic en deelt zijn ervaringen.

Verder in deze aflevering: de gondels van de gloednieuwe Skyliner in Walt Disney World botsten tegen elkaar en in Mexico kwamen zelfs inzittenden van een achtbaan om het leven toen het treintje ontspoorde. Deze achtbaan zat nog niet zo lang geleden in het Vlaamse programma ‘De Mol’, waardoor Mark direct spoilervrij terugblikt op pretparkmomenten in Wie is de Mol?. Niet zo gek, aangezien hij medepresentator is van ‘Trust Nobody’, de populairste podcast over dit mysterieuze programma.

Zie ook: