ThemeTalk

ThemeTalk #179 – De Sprookjesboom is niet meer

Aflevering #179 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Triest nieuws uit pretparkland afgelopen week: de Nederlandse acteur Hero Muller, de stem van onder andere de Sprookjesboom, is op 83-jarige leeftijd overleden. Maurice brengt in deze aflevering een ode aan de voorlezer. Ook staan de heren stil bij ander droevig nieuws bij de Stichting Ambulance Wens.

Opnieuw staat ThemeTalk stil bij de gevolgen van de overstromingen in Nederland, België en Duitsland vorige maand. Walibi Belgium laat weten dat het park na de schade pas begin oktober de deuren kan heropenen.

Meestal krijgen pretparkattracties een thema gebaseerd op een film, maar soms gebeurt het andersom. Deze week ging Disney’s Jungle Cruise in première. Maurice en Thomas bekeken de film en geven een uitgebreide recensie.

Ook in deze ThemeTalk: avondopenstellingen, elektriciteit en stopcontacten, een reisje naar Tripsdrill en zakjes zand.

Zie ook: