ThemeTalk

ThemeTalk #201 – Het Spookslot slopen: briljant of een gigantische blunder?

Aflevering #201 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De heren kunnen niet om het grootse pretparknieuws van afgelopen week heen: de Efteling investeert de komende jaren 25 miljoen euro in een nieuwe attractie, 50 miljoen euro in een nieuw hotel én zet de sloophamer in het Spookslot. In deze aflevering een uitgebreide analyse. Maurice heeft een theorie over de openingsdatum van het Spookslot.

Disneyland Paris bestaat 30 jaar en pakt daarom groots uit. Of nou ja, het park heeft een aantal verrassingen aangekondigd, maar die plannen stellen niks voor vergeleken met de vijftigste verjaardag die Walt Disney World viert. Hoe kan dat toch? Maurice en Thomas geven antwoord.

Verder in deze ThemeTalk: nog meer nagenieten van Dubai, Epic Universe opent in 2025 en De Wereld van Sindbad is open in de Efteling.

Zie ook: