ThemeTalk

ThemeTalk #238 – Dromen met je bouwhelm op

Aflevering #238 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling heeft in een YouTube-video een grote update gegeven over de renovatie van Droomvlucht. De attractie is al maanden dicht voor groot onderhoud. In deze aflevering bespreken de heren de belangrijkste veranderingen in de show van de attractie. Of is het toch vooral een technische renovatie?

Maurice bezocht afgelopen week de Winter Efteling. Hem viel op dat zelfs het favoriete horecapunt van deze podcast een winterse soundtrack heeft. Maar is het eind februari niet wat laat voor een pretpark in kerstachtige sferen? De luisteraars van ThemeTalk geven hun oordeel.

Ook het laatste nieuws uit Toverland komt in deze aflevering voorbij. Het was al bekend dat themagebied Avalon een grote make-over kreeg met nieuwe attracties, maar nu blijkt dat het park ook allemaal kleine themabelevingen toevoegt. Maurice en Thomas nemen ze door.

Verder in deze ThemeTalk: Thomas won een prijs, water uit de Pirates-attracties van Disney, Thomas heeft nieuws over een nieuwe Disney-show in Californië, alternatieven voor vuurwerkshows, grapjes bij de kassa en Halloween in het voorjaar.

Zie ook: