ThemeTalk

ThemeTalk #243 – Klimmen voor het goede doel

Aflevering #243 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Afgelopen kerst werd Thomas gevraagd om iets te leveren voor de veiling van Missie 538, een goededoelenactie van de gelijknamige radiozender voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, waar kinderen met kanker behandeld worden. In samenwerking met Toverland kon hij een ‘track walk’ op Fenix aanbieden. Ideaal voor de echte achtbaanfan: een achtbaantrack beklimmen. De veiling werd gewonnen door reisbureau Florivida en Bucketlist Travel voor hun bedrijfsuitje. In totaal bracht de actie 1500 euro op voor het goede doel.

Vandaag was het zo ver. In deze aflevering praten Maurice en Thomas na over de klim met Ralf, Willem en Rick van Florivida en Bucketlist Travel. Met uiteraard het nieuws van de week uit Disneyland Paris, Efteling en Walt Disney World.

Zie ook: