ThemeTalk

ThemeTalk #244 – Maurice bezocht een ‘bizar’ pretpark

Aflevering #244 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice werd uitgenodigd om langs te komen in Wunderland Kalkar, een pretpark gebouwd in een nooit geopende kerncentrale net over de Duitse grens. In deze aflevering van ThemeTalk doet hij uitgebreid verslag.

De heren bezochten een tijd geleden samen het vernieuwde Anton Pieckplein in de Efteling en namen daar een podcast op. Helaas ging er iets mis met de opname, waardoor er een week lang geen ThemeTalk te horen was. Vandaag de herkansing: in deze aflevering bespreken ze alsnog de vernieuwingen op het plein.

Verder in deze ThemeTalk: kabouters krijgen een nieuwe onderkomen in de Efteling, all-inclusive naar Turkije, vies eten in de Efteling en imitaties van Anton Pieck.

Zie ook: