ThemeTalk

ThemeTalk #033 – Bestemmingsplan Efteling & afsluiten hoogseizoen

Aflevering #033 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Er zit schot in de zaak rond een nieuw bestemmingsplan voor de Efteling. Officieel moet de gemeenteraad van Loon op Zand er nog over stemmen, maar het lijkt erop dat er een akkoord is. Thomas en Maurice bespreken de details, voor zover die duidelijk zijn.

Luisteraar Rik werkt in Walibi Holland en stuurde een voiceclip in over het park. En we hebben ook geluid uit Bobbejaanland, waar vriend van de show Edwin is geweest.

Verder in ThemeTalk #033: de hoogtepunten van dit zomerseizoen, een uitnodiging voor een speciale liefhebbersdag in Walibi Holland, onze verwachtingen voor Phantom Manor én meer informatie over Aardbeienland.

Zie ook: