ThemeTalk

ThemeTalk #072 – Rook, rotsen, water en golven

Aflevering #072 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice merkte afgelopen weekend een duidelijke aanscherping van het anti-rookbeleid in Europa-Park. Hoewel het Duitse park er veel aan doet om roken te ontmoedigen, lopen bezoekers nog dagelijks in de rookwalmen. Hoe streng moet het beleid worden?

Het Golfpark van de Efteling gaan verdwijnen. Aan de hand van een poll op het Twitter-account van ThemeTalk mijmeren Thomas en Maurice over mogelijke opvolgers. Thomas maakte een rondje in de vernieuwde Carnaval Festival. Verder bekijken de heren het nieuwe programma voor de befaamde Efteling-zomeravonden. Wat vinden ze ervan?

En natuurlijk: Star Wars: Galaxy’s Edge is open! Het ziet er prachtig uit. Totdat je buiten het park staat: dan zie je de ‘rotsen’ op palen staan. Hoe erg is dit?

En verder in deze aflevering: achteruitrijdende achtbanen, nieuwe en goedkope vluchten naar Florida, Maurice testte Eurosat Coastiality, pretparkreviews op TripAdvisor én een klacht over een merkwaardige regel bij de Efteling.

Zie ook: