ThemeTalk

ThemeTalk #084 – Van Bob naar Max, verboden symbolen, Hong Kong en een Disney-mysterie

Aflevering #084 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week sloot een Duits pretpark een attractie nadat een filmpje viraal was gegaan waarin de attractie werd vergeleken met een verboden oorlogssymbool. Is dat niet een beetje overdreven?

Hong Kong Disneyland maakte meer bekend over het nieuwe kasteel dat het park een het bouwen is. Thomas en Maurice raken verzeild in een discussie over kastelen, architectuur en smaak. En dan komt de politieke situatie in Hong Kong ook nog ter sprake.

Verder in deze ThemeTalk: hoe neem je afscheid van een icoon, wandelganggesprekken over Max & Moritz, een mysterieus verhaal over een bekende Disney-blogger en een discussie over pretparken en Twitter.

Zie ook: