ThemeTalk

ThemeTalk #096 – Fabula, Glow, verslag uit Walt Disney World én een Disneyland Paris-theorie

Aflevering #096 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling heeft meer bekend gemaakt over de opening van Fabula. De nieuwe 4d-film gaat op 6 december in première. Thomas en Maurice stellen voor om er in smoking naartoe te gaan. Verder werd Thomas gevraagd om een scholier te helpen bij een werkstuk over de Efteling. De heren discussiëren over de stellingen waar hij op moest reageren.

Disneyland Paris stond er weer slecht op deze week. Een lid van het Europees Parlement tweette klachten over de slechte service in het park. Hoe kan dat toch? Thomas heeft een theorie op basis van de laatste kwartaalcijfers van The Walt Disney Company.

Maurice bezocht Glow in Eindhoven, het kunstzinnige lichtfestival in de stad. Hij raadt het iedereen van harte aan. In het Philips Stadion zag hij zelfs de beste lichtshow die hij ooit heeft gezien.

Verder in deze ThemeTalk: Menno Barreveld in Walt Disney World, een horror-ervaring in Best, meer info over #ThemeTalk100 én Disney+.

Zie ook: