ThemeTalk

ThemeTalk #115 – Alle parken dicht, wat nu?

Aflevering #115 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Alle pretparken in Nederland zijn dicht. Net als vorige week. Toch is er genoeg om te bespreken. Zo is er nog veel onduidelijk. Wanneer gaan de parken weer open? Wat betekent het voor de nieuwigheden dit seizoen? Wat doen de parken met abonnementhouders die wel betaald hebben voor deze dagen?

Verder een discussie over ‘hard ticket events’ naar aanleiding van een vraag van luisteraar Danny, ook wel bekend als vlogger EftelFlags. Disney heeft steeds meer losse evenementen in de parken, evenementen waarvoor je een apart ticket moet kopen. Zou dat ook wat zijn voor de Nederlandse parken?

Verder in deze ThemeTalk: de beste darkrides van de wereld, Max + Moritz in de Efteling, Fantasmic! in Tokyo DisneySEA en heel veel corona.

Zie ook: