ThemeTalk

ThemeTalk #169 – Kondaa is open en Star Wars is leuk

Aflevering #169 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In Walibi Belgium opende dit weekend megacoaster Kondaa. Vlaamse luisteraars van ThemeTalk waren daarbij aanwezig. In deze aflevering een kort verslag. Ook een discussie tussen Thomas en Maurice: kan je het met de huidige coronamaatregelen maken om als Nederlander naar België af te reizen voor de opening van een nieuwe achtbaan?

Deze week was het 4 mei. In Nederland is dat natuurlijk de dag van de Nationale Dodenherdenking, maar in de rest van de wereld wordt op die dag vooral stilgestaan bij Star Wars. Disney maakte ook wat pretparkgerelateerde Star Wars-nieuwtjes bekend, de heren nemen ze door.

Verder in deze ThemeTalk: Toverland gaat uitbreiden, slapen op een vakantiepark bij een dicht pretpark, ‘achter de schermen’ bij pretparken en De Mol.

Zie ook: