ThemeTalk

ThemeTalk #173 – Disney doet weer dingen met vuurwerk

Aflevering #173 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disney is weer aan het testen met vuurwerk. Bij de opening van Avengers Campus in Disney California Adventure was weer vuurwerk boven het park te zien en in Florida was afgelopen week boven Epcot een testshow te zien van het gloednieuwe HarmonioUS. Thomas is een groot fan van de vuurwerkshows van Disney en doet verslag.

De Efteling kreeg goed nieuws deze week, het nieuwe bestemmingsplan is eindelijk goedgekeurd door de Raad van State. Dat betekent dat het park kan gaan uitbreiden, maar wanneer gaan we daar iets van zien? Wessel Wit, de hoofdredacteur van Looopings, schuift kort aan voor het antwoord. Hij heeft ook geluiden opgevangen over het Reizenrijk, dat themagebied zou op de schop gaan.

Verder in deze ThemeTalk: Dollywood, Aardbeienland, het Halloween-seizoen is in voorbereiding en de escaperoom Illusion.

Zie ook: