ThemeTalk

ThemeTalk #175 – Warm welkom voor Sindbad de Zeeman

Aflevering #175 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling krijgt er weer een themagebied bij. Monsieur Cannibale en het Avonturendoolhof worden bij het thema van Vogelrok getrokken en krijgen een thema rondom 1001 Nacht, specifiek de avonturen van Sindbad de Zeeman. Thomas en Maurice nemen de details door en zijn enthousiast.

In Nederland opende deze week een nieuw pretpark, met zelfs een eigen darkride! Het Legoland Discovery Centre Scheveningen is, twee jaar later dan gepland, open voor publiek. In deze aflevering een beschrijving op basis van foto’s, want zonder kinderen ben je niet welkom in de gloednieuwe attractie.

Veel nieuws vanuit het Huis van de Muis deze week. Disneyland Paris verhoogde de entreeprijzen en daar vinden de vaste luisteraars van ThemeTalk wat van. In Amerika onthulde Disney drie grote nieuwe shows, waaronder zelfs een (tijdelijke) vervanger van het legendarische vuurwerkspektakel Happily Ever After. De heren nemen de nieuwtjes door.

Verder in deze ThemeTalk: betalen voor attracties, lopende buffetten, Parc Astérix, reisadviezen, Movie Park Germany en kortingsacties bij Plopsa.

Zie ook: