ThemeTalk

ThemeTalk #190 – De pretparkwinter is begonnen

Aflevering #190 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De pretparkwinter is begonnen. De meeste pretparken in Nederland hebben de deuren weer gesloten voor een lange, donkere winterslaap. De Efteling heeft de winterversiering weer opgehangen. Maar, kunnen de parken die een winterseizoen houden nog wel open blijven? Want het coronaspook waart weer rond.

In deze aflevering een discussie tussen Thomas en Maurice over de coronamaatregelen in de Efteling. Valt dat park iets te verwijten of niet? Een discussie zonder gevolgen, want de Efteling moet sinds kort al aan iedere bezoeker een QR-code vragen. Zijn de heren daar blij mee?

In Florida is de grote pretparkbeurs, de IAAPA Expo 2021 begonnen. Met natuurlijk weer een hele trits aan grote en minder grote aankondigingen. Thomas en Maurice duiken in het beursfenomeen.

Verder in deze ThemeTalk: Mickey’s ToonTown, onderhoud bij Joris en de Draak, geannuleerde horrorevenementen, en awards voor pretparkattracties.

Zie ook: