ThemeTalk

ThemeTalk #194 – De Loftrompet voor de Efteling

Aflevering #194 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De heren steken de loftrompet af voor de Efteling tijdens deze aflevering die is opgenomen op het terras van Bäckerei Krümel. De nieuwe eetgelegenheid wordt heel positief ontvangen. De thematisering is van een hoog niveau en het horeca-aanbod is on-Eftelings goed.

Maurice heeft een leuk nieuwtje te delen. Het is nieuws dat hem persoonlijk aangaat, maar dat ook grote gevolgen heeft voor de pretparkwereld. Het is misschien wel het grootste nieuwtje dat ooit in ThemeTalk is onthuld.

Trouwe luisteraar Jasper bracht een bezoek aan pretparkwalhalla Orlando en doet uitgebreid verslag van zijn bezoeken aan Universal Florida en Walt Disney World. Thomas en Maurice praten na.

Zie ook: