ThemeTalk

ThemeTalk #209 – Viel Spaß im Europa-Park

Aflevering #209 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bezocht Europa-Park in Duitsland en doet uitgebreid verslag van zijn bezoek. Speciale aandacht opnieuw voor het lekkere eten en de prachtige hotels bij dit resort. Waarom kunnen andere parken dat niet?

Nieuws over de Efteling: Droomvlucht krijgt volgens betrouwbare geruchten een flinke opknapbeurt dit najaar. Zelfs een deel van het dak van de attractie zou er af moeten. Maurice geeft een update uit de wandelgangen.

In Gardaland opende afgelopen week een nieuwe darkride: Jumanji – The Adventure. Helemaal nieuw is het niet, een oude darkride is vervangen in hetzelfde gebouw. De heren bekijken de beelden en zijn niet onder de indruk.

Verder leuk nieuws uit Toverland over de muziek rond de vernieuwde Expedition Zork. En ThemeTalk mag kaarten weggeven voor een leuk evenement.

Zie ook: