ThemeTalk

ThemeTalk #229 – Pretparkdirecteur Bob Chapek wordt weggezet als Charlatan

Aflevering #229 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Grote vreugde in pretparkland, want de slechtste directeur ever is ontslagen! Bob Chapek werd met pek en veren de deur uit gejaagd bij The Walt Disney Company. Met cola en chocoladekoekjes (en bonbons met het ThemeTalk-logo van Chocolaterie Bruns) nemen Thomas en Maurice het laatste nieuws uit de parken door.

Thomas was in de Efteling en pikte daar een glimp mee van één van de eerste voorstellingen van het entertainment rondom de nieuwe attractie Danse Macabre. Maurice zet ondertussen zo zijn vraagtekens bij de castingkeuzes van het park. Toch mag gezegd worden: de Winter Efteling ligt er sprookjesachtig bij.

Er is weinig interessants te vinden op Black Friday. Of toch wel? De Disney-parken hebben nog nooit zoveel geld verdiend en niemand mist het Viermoment in de Efteling. En verder in deze aflevering: domme mensen in virtuele wachtrijen, Schrobbelèr, Matthijs van Nieuwkerk, Omroep Brabant, Hero Muller en Hero Brinkman in Symbolica, misbruik maken van mindervalideningangen, Paul van Vliet en een voiceclip uit Orlando.

Zie ook: