ThemeTalk

ThemeTalk #246 – Beste Disney-hotel ooit gaat dicht

Aflevering #246 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disney sluit de Star Wars: Galactic Starcruiser in Florida. Het bijzondere hotel is een echte immersieve themebeleving, waar je meerdere nachten doorbrengt op een cruiseschip ‘in de ruimte’. Tijdens speciale tripjes naar de planeet Batuu wordt je gedropt in Galaxy’s Edge, het Star Wars-gebied in Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World. In deze aflevering bespreken de heren het laatste Disney-nieuws uit Florida, waar ook een ander groot project is geschrapt.

Thomas gaat dit weekend naar Europa Park. Maurice voorziet hem van een paar speciale tips: wat zijn de echte verborgen parels van dit pretparkresort?

De Efteling heeft meer bekend gemaakt over het programma voor deze zomer. Op de Speelweide wordt een strand gemaakt en bij de Python kunnen gasten meedoen aan wetenschappelijke evenementen. Thomas en Maurice blikken vooruit op een lange, hete zomer.

Zie ook: