ThemeTalk

ThemeTalk #020 – Aankondigingen Disneyland, investeringen PortAventura en primeur Achtbaan 2020

Aflevering #020 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice is terug uit Center Parcs en doet zijn verhaal. Welke themabelevingen vinden we in deze bekende bungalowparken? Verder duiken we in de investeringen van PortAventura World in Spanje en bespreken we voor het eerst de parken van Plopsa.

Natuurlijk hebben we het ook over de nieuwigheden en andere zaken die zijn gepresenteerd op het InsidEars-evenement in Disneyland Paris, daarvoor schuift Looopings-baas Wessel Wit aan. Daarnaast geeft Thomas zijn mening over pretparkfan en interneticoon Robb Alvey. En, we hebben nog een primeur over een bepaalde achtbaan die in 2020 zal verschijnen.

Zie ook: