ThemeTalk

ThemeTalk #126 – Max + Moritz, Sprookjesbos, Harry Potter en Walt Disney World in coronatijd

Aflevering #126 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Tijd voor de recensie van de nieuwste attractie in de Efteling, Max & Moritz. Maurice bezocht de duellerende achtbanen afgelopen week. Tijd om de eindbalans op te maken, welk cijfer krijgt de attractie?

In Walt Disney World gaan niet alle attracties open als het resort straks weer gasten ontvangt. Wat voor keuzes worden er gemaakt? En waarom? Thomas en Maurice bespreken het laatste nieuws uit de Amerikaanse parken.

Tien jaar geleden opende misschien wel het belangrijkste themagebied uit de geschiedenis van pretparken: the Wizarding World of Harry Potter in Universal’s Islands of Adventure. In deze ThemeTalk een ode aan dit fenomenale stukje pretpark.

Verder in deze aflevering: het mooiste sprookje uit het Sprookjesbos, een ode aan de Dwervelwind en buitenlandse toeristen en de anderhalve meter.

Zie ook: