ThemeTalk

ThemeTalk #133 – Tokkieland Kaatsheuvel, Disney-dingetjes & corona-gedoetjes

Aflevering #133 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Een columnist noemde de Efteling afgelopen week ‘Tokkieland’. Het is te druk in het park en de bezoekers houden zich niet goed aan de coronamaatregelen, vindt hij. In deze aflevering een pittige discussie tussen Maurice en Thomas. Gaat de Efteling te ver wanneer ze de gast de schuld geven van de coronaproblemen in het park?

Ook bij Toverland discussie over de coronamaatregelen. Het park had korte tijd een proef lopen waarbij de regels rond anderhalve meter afstand even genegeerd konden worden in attracties. Voor die proef had het park toestemming van de burgemeester, maar ze zijn daar na kritiek weer mee gestopt. Wat kan nou wel en wat kan nou niet?

Walt Disney World haalde natte voeten deze week. In Splash Mountain in het Magic Kingdom zonk een bootje. De bezoekers wisten zichzelf ternauwernood op tijd uit de zinkende boomstam te redden. Ook lag het resort opnieuw in de clinch met een acteursvakbond.

Verder in deze ThemeTalk: Thomas was niet in PortAventura World, Maurice ontdekte vernieuwde parkmuziek in de Efteling, ontslagen bij Universal en liefde voor de Pagode.

Zie ook: