ThemeTalk

ThemeTalk #163 – Disneyland gaat uitbreiden, maar met wat?

Aflevering #163 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het Disneyland Resort in Anaheim, Californië gaat uitbreiden. Het park is een grootste campagne begonnen onder de naam Disneyland Forward om aan de lokale politiek, omwonenden en bedrijven in de regio te vertellen hoe het resort er over tientallen jaren uit moet zien. Daar horen ook uitbreidingen van de twee pretparken in het resort bij. Thomas analyseert het nieuwtje.

Maurice hield een peiling op het Twitter-account van ThemeTalk over genderneutrale toiletten in pretparken. Het leidde tot een discussie over pretparktoiletten in het algemeen. Dit is een aflevering waar een geurtje aan zit.

Thomas bezocht deze week een pretpark, maar hij mocht niet naar binnen. Wel kon hij even over het hek kijken. In deze aflevering een uitgebreid verslag.

Verder in deze ThemeTalk: Lego-modellen van attracties, K’Nex, pretparkposters gemaakt door fans.

Zie ook: