ThemeTalk

ThemeTalk #234 – Orlando blijft de pretparkhoofdstad van de wereld

Aflevering #234 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Afgelopen week bezocht Thomas de pretparkhoofdstad van de wereld, Orlando in Florida. In deze aflevering doet hij uitgebreid verslag van zijn trip, waarbij de heren vooral stil staan bij de nieuwste attracties daar. In deze aflevering opnames uit Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind en Mickey and Minnie’s Runaway Railway.

Ook staan de heren nog even stil bij ander pretparknieuws van afgelopen week. Zo kondigden zowel Disney als Universal nieuwigheden aan en kwam er onbedoeld informatie naar buiten over een nooit gebouwde Efteling-attractie.

Ook in deze ThemeTalk: een lelijk pretparklogo, slechte grappen van Maurice, een songtekstaanpassing in de Winter Efteling, het finale oordeel over Disney’s Genie+ en ‘corrupte’ opnames.

Zie ook: