ThemeTalk

ThemeTalk #240 – Rondje bouwplaats in Toverland

Aflevering #240 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas en Maurice besloten weer eens op locatie een aflevering van ThemeTalk op te nemen. Deze week een wandeling door het themagebied Avalon in Toverland, waar men op dit moment 4 nieuwe attracties aan het bouwen is. Het themagebied is gewoon open en de heren kijken hun ogen uit.

In Toverland bespreken ze ook nieuwtjes uit de andere parken. Het meest in het oog springend: het laatste nieuws over Danse Macabre en het bijbehorende themagebied in de Efteling. Het park heeft er meer over bekend gemaakt, de heren nemen de details door.

Verder in deze ThemeTalk: vieze saté, grote bakken met water in een nieuw decor, stikstof en de verbouwing van restaurant Panorama in de Efteling.

Zie ook: