ThemeTalk

ThemeTalk #247 – Thomas hatte viel Spaß im Europa-Park

Aflevering #247 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bezocht vorig weekend Europa-Park en doet in deze aflevering uitgebreid verslag. Hij verbleef in Hotel “Krønasår” en nam ook een duik in de zwembaden van waterpark Rulantica. Maurice hoort de verhalen lekkerbekkend aan en gaat binnenkort ook.

In de Efteling ontstond afgelopen week een klein brandje in het decor van parkshow Raveleijn. Hoewel achteraf de schade meeviel en de show dezelfde dag alweer opgevoerd kon worden, leek het in eerste instantie om een behoorlijke fik te gaan. Er waren metershoge vlammen te zien en een behoorlijke rookwolk. De heren bespreken het incident en wat er die dag nog meer gebeurde in het park.

Verder in deze ThemeTalk: Maurice is geen fan van Omroep Brabant, Disney heeft in Amerika nu echt afscheid genomen van Splash Mountain en stakingen in Disneyland Paris.

Zie ook: