ThemeTalk

ThemeTalk #267 – Disney’s lichtjesparade verveelt nooit

Aflevering #267 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In Disneyland Paris is een nieuwe avondshow van start gegaan: de Disney Electrical Sky Parade. Het is een show met drones, projecties en licht vuurwerk rond het kasteel in het midden van het Disneyland-park. Recensies zijn lovend en Disney-fans van buiten Europa zijn massaal jaloers op wat er bij Parijs te zien is. Thomas en Maurice nemen alle details door in deze aflevering.

De Efteling heeft meer details gedeeld over hoe het ingangsgebied van het park eruit komt te zien in de toekomst. Maurice zoomt in op de plannen van het entreegebied, een plek waar hij vroeger nog gewerkt heeft. En hij spot meteen een nieuwe plek waar hij heel graag in de toekomst zou willen werken.

Thomas bracht een bezoek aan Walibi Rhône-Alpes in het zuiden van Frankrijk. Het park was voor de kerstvakantie geopend deze winter en lag op de route richting een ski-vakantie. Een kort verslag in deze aflevering van een bezoek aan dit kleine pretpark.

Zie ook: