ThemeTalk

ThemeTalk #268 – Wil je een gelukkig huwelijk, trouw dan in de Efteling

Aflevering #268 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice zag een opvallende regel rond bruiloften in de Efteling en dus wordt in deze aflevering uitgebreid stilgestaan bij het fenomeen ‘pretparkhuwelijken’. Ook wordt de Unox-uitkoopdag in de Efteling onder de loep genomen, iets waar Maurice niet blij van werd.

Thomas bekeek een deal die Disney heeft gesloten met de stad Anaheim in Californië over de uitbreiding van Disneyland. Het bedrijf investeert de komende jaren miljarden in het resort. Maar, heeft Disney daar nog wel ruimte? Thomas en Maurice fantaseren er op los.

Verder in deze ThemeTalk: snelwegen langs pretparken, ruitjesblousen, nostalgische luisterervaringen, Wie Is De Mol 2024, winter in pretparkland en de voorspellende blik van ThemeTalk.

Zie ook: