ThemeTalk

ThemeTalk #015 – Universal, Universal, Universal!

Aflevering #015 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice en Thomas bespreken alles rondom de pretparken van Universal in de Verenigde Staten. Speciale gast Wessel Wit van pretparksite Looopings schuift aan, omdat hij een bijzonder groot fan is van de filmparken.

De heren nemen alle grote attracties in het Universal Orlando Resort door, waaronder de natuurlijk de Harry Potter-themagebieden, Jurassic Park, Spider-Man en Despicable Me. Ook antwoord op de vraag wat de grote verschillen tussen de parken in Florida en Californië zijn. En de eeuwige discussie: is Universal beter dan Disney?

➤ Abonneer via iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/themetalk/id1332897500?mt=2

Zie ook: