ThemeTalk

ThemeTalk #039 – Episode mit vielen deutschen Sachen: Max & Moritz und Europa-Park

Aflevering #039 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Zoals de titel al zegt, een aflevering met veel Duitse zaken. Het kan namelijk geen enkele pretparkliefhebber ontgaan zijn: de Efteling gaat de Bob slopen en vervangen door een dubbele kinderachtbaan, Max & Moritz. Maurice en Thomas verwerken het nieuws nog even dat vlak na de vorige aflevering ineens bekend werd en maken een ritje in de Bob.

Maurice bracht ondertussen een bezoek aan het Duitse Europa-Park. Wat vond hij van de nieuwe CanCan Coaster en de vernieuwde dino-darkride Madame Freudenreich Curiosités? Hij doet uitgebreid verslag.

Verder in deze aflevering: het Halloween-seizoen komt overal op gang, Disneyland Paris is nu echt begonnen met de nieuwe betaalde FastPass-opties en Efteling-bezoekers moeten hun bagage meenemen in de achtbaan.

Zie ook: