ThemeTalk

ThemeTalk #055 -Disney-cijfers, Phantasialand, Harry Potter & meer

Aflevering #055 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week kwamen de kwartaalcijfers van The Walt Disney Company, Thomas doet een analyse. Er kwam eerder deze maand ook eindelijk weer een klein nieuwtje naar buiten over de nieuwe attractie die Phantasialand aan het bouwen is. Thomas en Maurice vragen zich af waarom zij zo weinig bekend maken.

Ook in deze aflevering: veel antwoorden op vragen van luisteraars, een discussie over pretparkmuziek, krijgt de ANWB het er van langs & bespreken we de nog te openen Harry Potter-achtbaan in Universal Studios Florida.

https://soundcloud.com/themetalk/themetalk-055-disney-cijfers-phantasialand-harry-potter-meer

Zie ook: