ThemeTalk

ThemeTalk #066 – Rammelende achtbanen, onbeperkt eten, foodtrucks & wachttijden

Aflevering #066 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. Deze week wordt Maurice vervangen door Tim Hinssen van Kleine Boodschap.

The Bandit in Movie Park Germany heeft een bescheiden opknapbeurt gekregen. Wat moeten parken met oude oncomfortabele houten achtbanen doen? Verder nog meer Duits nieuws: het Noord-Duitse Hansa-Park heeft een 120 meter hoge gyro drop tower neergezet. Tim en Thomas praten over of vrijevaltorens wel zo leuk zijn.

In Disney California Adventure opende deze week Mickey’s Philharmagic. De film werd daar, net als in Disneyland Paris, in een al bestaand theater geplaatst. Maar, het valt Thomas op dat de Amerikanen veel meer aankleding hebben gekregen bij deze film. Waarom is dat?

Tim dook in ons verhaal over personeelstekorten in pretparken en kwam erachter de de Beekse Bergen en een ander nog onbekend pretpark in Nederland mensen proberen te werven via een televisie-programma. De heren zijn meteen enthousiast.

Verder in deze ThemeTalk: foodtrucks, Toverland en wachttijden-apps.

Zie ook: