ThemeTalk

ThemeTalk #080 – Het is bloedheet in pretparkland én op de Tilburgse Kermis

Aflevering #080 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De heren nemen de podcast deze week op terwijl ze over een bijna verlaten Tilburgse Kermis wandelen. Het is namelijk bloedheet deze week in Europa. En dat merken ze niet alleen op de kermis aan de bezoekersaantallen; ook de pretparken zijn veelal uitgestorven.

Op de speciale avondopenstellingen van grote parken na, daar is het wel druk. Maurice bespreekt wat er bijvoorbeeld in Toverland allemaal gebeurt. En wat er allemaal te doen is in andere parken tijdens deze bloedhitte. Zo zet de Efteling een speciaal verkoelingsteam in.

Er is een concept art uitgelekt van de nieuwe Spider-Man-attractie die Disney aan het bouwen is in het Walt Disney Studios-park in Disneyland Paris. Thomas en Maurice proberen de tekening te ontcijferen.

Verder deze week in ThemeTalk: random drops in de Tower of Terror, Soaring in Tokyo DisneySEA, het actiefotobeleid van pretparken én een bezoekje aan een slecht reuzenrad.

Zie ook: