ThemeTalk

ThemeTalk #120 – Lord of the Rings en The Hobbit in pretparken?

Aflevering #120 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Nu het steeds over corona gaat, vonden wij het wel tijd om even wat anders te bespreken dan het laatste pretparknieuws. Het is tijd om te dagdromen. En waarover kan je nou beter mijmeren dan over de verhalen van schrijver J.R.R. Tolkien. Wat zou je met die verhalen kunnen in pretparken? En in welk park dan? Gaat Universal er mee aan de slag? Of, als we toch mogen dromen, is het iets voor de Efteling?

Thomas is een groot fan van de boeken, muziek en natuurlijk films, maar Maurice heeft er niks mee. Daarom wordt hij deze week vervangen door een speciale gast: Paul Sprangers van Efteling-podcast Kleine Boodschap!

Zie ook: