ThemeTalk

ThemeTalk #128 – Rustige avondjes in de Efteling & discussies over Monsieur Cannibale

Aflevering #128 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Nog steeds is er discussie over de pop in Monsieur Cannibale in de Efteling. Critici vinden de pop een racistische karikatuur die uit het park zou moeten verdwijnen. De Efteling zelf zegt er pas bij een volgende onderhoudsbeurt naar te willen kijken. Wat zouden Thomas en Maurice met de attractie doen?

Meer nieuws van het Efteling-front: het park is tijdens de avondopenstellingen erg rustig en de corona-variant van parkshow Raveleijn valt tegen. In deze ThemeTalk een uitgebreide analyse.

Ook veel ontwikkelingen in de Amerikaanse Disney-parken. Aan de oostkust maken ze zich op voor de grote heropening komende week. Wat kan er wel open en wat niet? Verder worden foto’s van het kasteel van het Magic Kingdom besproken en was er een foutje in de betalingen van abonnementen.

Thomas bezocht de eerste coronaproof kermis van Nederland, die in Moergestel. Hoe is dat, een kermis op anderhalve meter afstand? Een kort verslag en een vooruitblik op andere kermissen die nog moeten komen.

Zie ook: