ThemeTalk

ThemeTalk #134 – Een hete pretparkzomer

Aflevering #134 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het is warm in de parken. Nederland zit midden in een hittegolf en daar moeten de pretparken ook wat mee. Hoe kan je een dagje pretpark toch leuk maken met temperaturen van boven de 30 graden? Thomas en Maurice waren zo eigenwijs om deze week tóch parken te bezoeken.

Ook deze week weer veel nieuws over corona in de pretparken. Na een persconferentie van het kabinet afgelopen week hebben veel bedrijven de maatregelen aangescherpt. Zo hanteert de Efteling nu een dubbel ‘checkgesprek’ bij reservering en binnenkomst. Ze doen dat niet voor niks, de parken hangt een sluiting boven het hoofd als veel mensen besmet raken met het virus tijdens een bezoek.

Verder in deze ThemeTalk: Bassieworst, de openingstijden van Walt Disney World zijn ingekort, Universal Studios Singapore en Halloween in 2020.

Zie ook: