ThemeTalk

ThemeTalk #149 – Terug naar het Ponypark

Aflevering #149 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas is sinds deze week (opnieuw) de trotse bezitter van een abonnement op Attractiepark Slagharen. Een park waar hij, tot zijn spijt, niet veel van weet. In deze aflevering een beknopte geschiedenis van misschien wel het leukste kleine parkje van Nederland.

Geheel onverwachte kondigde de Efteling afgelopen week een nieuw bouwproject aan. Op het Max en Moritz-plein wordt een bakkerij gebouwd, met zitjes binnen en buiten. Thomas en Maurice nemen het ontwerp eens wat beter onder de loep.

Er was ook nog iets over een virus waar pretparken wel eens last van hebben. De tekstredacteur die wekelijks dit begeleidend stukje schrijft bij de podcast is de naam kwijt. Cordoba? Caroline? Cobra-19? Nou ja, het wordt besproken in deze podcast.

Verder ook: Disney-nieuwtjes, lekker winters eten in Toverland, politiek en de kleur van verkeersborden.

Zie ook: