ThemeTalk

ThemeTalk #166 – ‘We mogen toch wel gelukkig zijn?’

Aflevering #166 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De pretparken in Nederland gaan weer open. Maar wanneer, dat is de vraag. Volgens het openingsplan dat het kabinet deze week presenteerde zou dat op zijn vroegst vanaf 11 mei kunnen. In deze afleveringen zetten Thomas en Maurice het laatste nieuws op een rij.

De Efteling gaat al eerder open, op 24 april doen zij één dag mee aan een wetenschappelijk experiment van Fieldlab Evenementen. Bezoekers moeten een coronatest doen, vooraf en achteraf, en kunnen dan een deel van het park bezoeken. Er klinkt wel nogal wat kritiek uit de fan-hoek. In deze aflevering de details.

Verder in deze ThemeTalk: Maurice bezocht Slagharen, Thomas is fan van fotoboekjes, Diva Kappers in Tilburg is heel goed en mogelijkheden voor mindervaliden in pretparken.

Zie ook: