ThemeTalk

ThemeTalk #196 – De 2021 Kerstspecial!

Aflevering #196 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In deze kerstspecial nieuws over een hotel in de Efteling, een nieuw themagebied in Toverland, concerten in pretparken en oudejaarsavond. En verder veel: Feliz Navidad! Feliz Navidad. Feliz Navidad. Próspero año y felicidad. Feliz Navidad. Feliz Navidad. Feliz Navidad. Próspero año y felicidad.

I wanna wish you a merry Christmas. I wanna wish you a merry Christmas. I wanna wish you a merry Christmas. From the bottom of my heart. I wanna wish you a merry Christmas. I wanna wish you a merry Christmas. I wanna wish you a merry Christmas. From the bottom of my heart.

Namens iedereen van ThemeTalk een fijne kerst en een fantastisch 2022, waarin we weer veel pretparken mogen bezoeken!

Zie ook: