ThemeTalk

ThemeTalk #219 – Efteling-fans willen massaal een exclusief boek

Aflevering #219 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling staat te popelen om de sloopkogel door het gebouw van het Spookslot heen te jagen. Maar, voor die tijd staat er nog heel wat ceremonieel vertoon op het programma om te compenseren voor de nogal onverwachte bekendmaking van de sloop van dit bij fans opeens weer geliefde icoon. Zo komt er een boek, waar direct ophef over was omdat het park deze in een wel heel kleine oplage uitbrengt. Maurice en Thomas staan er bij stil en blikken vooruit op de sluiting. In een volgende aflevering doen ze uitgebreid verslag van de laatste shows.

Nog meer Efteling in deze show: Maurice is niet te spreken over het niveau van de horeca in het park. Afgelopen week kreeg hij een soort gele vaatdoek te eten. In deze aflevering mopperen de heren nog even door over eten in de Wereld vol Wonderen.

Verder in deze ThemeTalk: draaiende auto’s op het parkeerterrein, grote achtbanen op Duitse kermissen, te veel thrill in Phantasialand, plezier in dierentuinen, het jubileum van een pretparksite, bierfeesten in Walibi en Lowlands náást Walibi.

Zie ook: