ThemeTalk

ThemeTalk #256 – 10.000 euro per nacht voor een pretparkhotel

Aflevering #256 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bezoekt binnenkort een aantal pretparken in Japan, ter voorbereiding op de trip met ThemeTalk-luisteraars volgend jaar. In deze aflevering deelt hij alvast wat voorpret, zoals het kopen van tickets voor het Univeral-resort daar.

Disney heeft in Amerika voor miljoenen geschikt met boze abonnementhouders die tijdens de coronaperiode hun abonnement niet iedere dag konden gebruiken. Thomas dook in deze bizarre juridische kwestie en rakelt ook meteen een andere rechtszaak rond een Amerikaans pretpark op. Over abonnementen gesproken: wat vinden liefhebbers te duur voor een Efteling-jaarpas? In deze aflevering het antwoord.

Het Disneyland Hotel bij Disneyland Paris is de afgelopen jaren gerenoveerd en gaat begin volgend jaar open. Het resort heeft nu meer bekend gemaakt over de hotelkamers en vernieuwde aankleding van het beroemde hotel boven de ingang van het Disneyland Park. Thomas en Maurice nemen de designs door en schrikken vooral van de hoge prijzen.

Verder in ThemeTalk: dure bruiloften in het buitenland, populaire ‘pretparkgroepen’, een bijna failliet bouwbedrijf, Zootopia in Shanghai Disneyland en wonen in een ‘Disney-woonwijk’.

Zie ook: