ThemeTalk

ThemeTalk #011 – Kleine verbeteringen in De Efteling

Aflevering #011 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling wil de komende jaren niet achterover leunen nu het doel van 5 miljoen bezoekers per jaar gehaald is, maar in het park opent tot 2020 ook geen nieuwe attractie. Wat kan de Efteling dan wel doen om de gastervaring nog beter te maken? Thomas en Maurice fantaseren er op los en geven advies.

Verder in deze aflevering: attractiepark Slagharen opende afgelopen week haar deuren voor een nieuw seizoen. Het park heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe ingang en nieuw entertainment. Thomas en Maurice bespreken kort hun bezoek.

En ze beantwoorden heel wat luisteraarspost. Belangrijkste vraag: welke attracties hebben de hoogste capaciteit?

Links uit de podcast:

Zie ook: