ThemeTalk

ThemeTalk #034 – Efteling-buren blijven zeuren & Giel Beelen over Universal Orlando Resort

Aflevering #034 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice geniet van een welverdiende vakantie in pretparkwalhalla Orlando, hij wordt daarom deze aflevering vervangen voor Wessel Wit van pretparksite Looopings. Veronica-dj Giel Beelen was pas geleden ook in Orlando en bezocht daar het Universal Orlando Resort. Wat vond hij van de parken? Thomas ging bij hem langs, het hele gesprek hoor je in deze aflevering.

Verder blijven de buren van de Efteling boos over de voorgenomen groei van dat park. Ondanks dat de Efteling vorige week flink water bij de wijn deed, is een actie-comité nog steeds strijdlustig. Thomas en Wessel bespreken alle details.

Verder in aflevering #034: alcohol in Disneyland, meer details over de nieuwe achtbaan in Walibi Holland, een verkoopupdate rond Aardbeienland en een discussie over de rustige zomer in de parken.

Zie ook: