ThemeTalk

ThemeTalk #214 – Luisteraarspost, pretparkverjaardagen en de Floriade


Aflevering #214 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Op iedere aflevering van ThemeTalk kan je reageren via themetalk.nl/reageren. Dat doen mensen steeds vaker en dat vinden Thomas en Maurice altijd leuk. Maar niet altijd komen de reacties aan bod in de podcast, daarom nemen ze in deze aflevering uitgebreid de tijd om een aantal vragen te beantwoorden.

Maurice staat stil bij de 70e verjaardag van de Efteling en de speciale uitzending van talkshow Beau uit het park. Thomas hield zich weer bezig met Walt Disney World en de 50e verjaardag die dat pretparkresort viert.

Verder in deze ThemeTalk: slapen bij Toverland met andere luisteraars, plezier met jonge kinderen in Orlando en de Floriade in Almere.

Zie ook: